Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Manchester City'nin 20 yaşındaki stoperi Jason Denayer'i Türk Telekom Arena'ya getirdi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın transfer görüşmesi yaptığı genç stoper Jason Denayer, Türk Telekom Arena Stadyumu'na geldi.

        Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takımın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği genç oyuncu Jason Denayer, Türk Telekom Arena'daki Osmanlıspor mücadelesini tribünde takip etti.

        "BURADA OLMAK ÇOK GÜZEL"

        Galatasaray Kulübü'nün transfer gündeminde bulunan Manchester City'de forma giyen 20 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, İstanbul'a gelmişti.

        Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Denayer, "Burada olmak güzel" demiş, transfer görüşmelerinin sonuçlanıp sonuçlanmadığı yönündeki soruya ise "Henüz sonuçlanmadı" cevabını vermişti.

        Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği genç oyuncu, kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı. Denayer'in yapılacak son görüşmelerin ardından sağlık kontrolünden geçmesi ve sarı-kırmızılı takım ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

        JASON DENAYER KİMDİR?

        20 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Celtic’e kiralanmış ve İskoçya’da ‘yılın en iyi genç oyuncusu’ seçilmişti. 44 maça çıkan Denayer, 6 gol atıp 2 de asist yapmıştı. Scout ekibi tarafından uzun süredir takip edilen Denayer’in oynadığı maçlardan hazırlanan özel görüntülerini izleyen Hamzaoğlu’nun, transfere onay verdiği bildirildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa