Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sergen Yalçın, 2-0’lık Twente yenilgisi için "Çok iyi oynadık. Hakem hatası ile gol yedik ama lige kadar daha güçlü olmalıyız" dedi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Kemal ÇAĞLAYAN

        Geçen sezon dümene geçmesiyle Medicana Sivasspor’u ayağa kaldıran teknik direktör Sergen Yalçın, yeni sezon öncesi öğrencilerine hem moral veriyor hem de eksiklerini belirterek onları uyarıyor.

        Son olarak Hollanda futbolunun güçlü ekiplerinden Twente ile oynanan ve Yiğidolar’ın 2-0’lık yenilgisiyle sonuçlanan maçın ardından konuşan başarılı teknik adam, “Süper Lig’in başlamasına kısa bir zaman kaldı. Bizim ligde hata yapma şansımız yok. Çünkü hemen hemen tüm takımlar güçlü bir kadro oluşturdu. Biz gücümüzü biliyoruz ve ona göre mücadelemize yön vereceğiz. Hollanda kampı süresince hem yabancı hem de yerli futbolcu arayışlarımız devam ediyor. Hafta sonuna kadar tüm transferleri tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

        ‘FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ’

        Sergen Yalçın, sözlerine şöyle devam etti:

        “Twente karşısında çok iyi oynadık. Hakem hatası ile gol yedik. Takımımın performansından memnunum ama sonuç kötü oldu tabii. Ancak hazırlık müsabakaları hiçbir zaman ölçü olmaz. Tüm takıma şans verdim. İskelet kadroyu oluşturmak için bu tür müsabakalara devam edeceğiz. Ligde Yiğido fırtınası estireceğiz. Bizlere güvenen ve inanan taraftarlarımızın güvenini asla sarsmayacağız.”

        COFIE DENENİYOR

        Medicana Sivasspor, Ganalı Issac Cofie’yi deniyor. Kırmızı- Beyazlılar, bir süredir görüşme halinde olduğu Ganalı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Cofie’yi, teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği üzerine Hollanda kampına getirmişti. Cofie’nin beğenilmesi durumunda sözleşme imzalanacağı

        öğrenildi. İtalya’nın Genoa takımındaki sözleşmesi 30 Haziran’da sona eren başarılı futbolcu geçen sezonu kiralık olarak yine İtalyan ekibi Chievo’da geçirmişti.

        "AATIF İÇİN TEKLİF YOK"

        Medicana Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, Aatif Chahechouhe hakkında çıkan transfer haberlerine değinerek, golcü oyuncu için hiçbir kulüpten resmi teklif almadıklarını tekrarladı. Sarılar, yerine transfer yapmadıkları müddetçe Faslı yıldız futbolcuyu satmayı düşünmediklerini aktardı.

        ORTA SAHA VE FORVET ŞART

        Medicana Sivasspor’da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Kırmızı-Beyazlı ekipte teknik kadro ve taraftarlar yönetimden müjdeli haberi bekliyor. Orta saha ve forvet hattına acilen transfer yapmayı planlayan Sivasspor’da, bu takviyelerin yabancı olması ihtimali yüksek görünüyor. Takıma

        3 yabancı futbolcu transfer etmek istediklerini dile getiren teknik direktör Sergen Yalçın, özellikle orta saha ve forvete yapılacak takviyelerin Hollanda kampı tamamlanmadan bitirilmesini istiyor.

        KALEDE REKABET ARTTI

        Medicana Sivasspor’da yeni sezon öncesi rekabetin arttığı bölgelerin başında kaleci pozisyonu geliyor. Korcan Çelikay’ın yanına Litvanyalı Ernestas Setkus’u renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlı ekipte kaledeki rekabet arttı. Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında görev yapan Setkus, vasat bir görüntü ortaya koymuştu. Sergen Yalçın, Twente maçında Korcan’a ilk 11’de şans verdi. Geçen sezonki performansı çok eleştirilen Ertuğrul Taşkıran için F.Bahçe’ye yeni bir teklifte bulunulmamıştı.

        80 TL’YE KOMBİNE

        Medicana Sivasspor’da yeni sezon için geçerli olacak kombine kart fiyatları belirlendi. Fiyatların kale arkası 80, maraton tribün 200, VIP tribün ise 250 lira olduğu duyuruldu. Yeni sezonun ilk haftasında 4 Eylül Stadı’nda oynanacak G.Saray maçı bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi: Maraton tribün 75, kale arkası, gar, misafir tribün 40, VIP tribün biletleri 100 TL.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa