Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Linderoth'un F.Bahçe şanssızlığı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, hafta içinde UEFA Kupası (B) Grubu'nda Benfica maçında sahadan zaferle ayrılan kadroyu bozmadı.

        Sakatlanmadan önce sürekli ilk 11'de oynayan Kewell'ın iyileşmesine rağmen Benfica maçının kadrosunda değişikliğe gitmeyen Skibbe, sakatlığı düzelen Aydın ve Mehmet Topal'ı da maç kadrosuna dahil etti.

        Galatasaray'da, Nonda, Volkan ve Mehmet Güven ile kaleci Aykut da yedekler arasında yer aldı.

        -GALATASARAY'DA İLK DERBİ HEYECANI YAŞAYANLAR-

        Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, ilk kez Fenerbahçe derbi maçı heyecanı yaşadı.

        Sarı-kırmızılı ekipte, yeni transferler Fernando Meira, Milan Baros ve Morgan De Sanctis ilk kez Fenerbahçe derbisinde forma giydi.

        Yeni transferlerden Harry Kewell, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken, Yaser Yıldız, Alparslan Erdem, Serkan Kurtuluş ve Ferdi Elmas da kadroda bulunmamaları nedeniyle derbi heyecanı yaşayamadı.

        -LINCOLN, İLK LİG DERBİSİNİ OYNADI-

        Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Cassio de Soares Lincoln, Fenerbahçe'ye karşı Türkiye'deki ilk lig derbisine çıktı.

        Türkiye'deki 2. sezonunu geçiren Lincoln, geçen sezon takımının Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ligde yaptığı 4 derbide de sakatlığı, kart cezası ve kadro dışı bırakılması nedeniyle oynayamamıştı.

        Geçen sezon tek derbisine Ali Sami yen Stadı'nda Fenerbahçe ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında çıkan Brezilyalı futbolcu, takımının 2-1 galip gelerek tur atladığı maçın son dakikasında Volkan Demirel ile yaşadığı kavga sonrası kırmızı kart görmüştü.

        -LINDEROTH'UN FENERBAHÇE ŞANSSIZLIĞI-

        Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, takımının Fenerbahçe ile yaptığı 5. maçta da sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

        Sarı-kırmızılı kulüpteki 2. sezonunu geçiren Linderoth, takımının geçen sezon Fenerbahçe ile yaptığı 2 lig, 2 de Fortis Türkiye Kupası maçında sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı. Linderoth, bu akşamki derbi maçta yine sakatlığı nedeniyle oynayamadı.

        -SERVET'E ''GÜZEL'' DESTEK-

        Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin'in kız arkadaşı Alman top model Alessandra Alores, sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe ile yaptığı derbide Servet'i izlemek için Türkiye'ye geldi.

        Lig TV mikrofonlarına konuşan Alores, Servet ile çok güzel bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi. Alores, ''Servet çok iyi bir insan. Şu anda çok iyi bir arkadaşlığımız var ama ileride ne olur bilemem. Ortak bir arkadaşımız vardı Almanya'da, Türkiye'deki menajerliğimi yapıyordu. Servet'i havalimanından alması gerekiyordu, ben de gittim ve böylece tanıştık. Aslında başta kızmıştım ama şu an çok iyi bir arkadaşlığımız var. 3,5-4 yıl önceye dayanıyor tanışmamız. Fenerbahçe ve Galatasaray da çok büyük iki takım ama ben Galatasaray'ı tutuyorum. Umarım Servet mükemmel bir performans sergiler ve kalesini çok iyi korur, kalbim Servet'le'' diye konuştu.

        -2 BİN 525 CİMBOMLU TRİBÜNDE-

        Galatasaraylı taraftarlar, derbi maç için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurdu.

        Statta yer alan 2 bin 525 ''Cim Bom''lu, takımlarına büyük destek verirken, maçtan 45 dakika önce sahaya çıkan sarı-kırmızılı futbolcular el ele tutuşarak taraftarlarını selamladı. Bu sırada Fenerbahçe bazı taraftarların, futbolcuların üzerine içi dolu pet bardak attıkları görüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa