Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ligi ilk 4 sırada bitirerek, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak isteyen lacivert-beyazlılar, Eskişehirspor'u yenip son 3 haftaya umutlu girmeyi amaçlıyor.

Haftaya 46 puanla 5. sırada giren ve önündeki Bursaspor'un 3 puan gerisinde bulunan Kasımpaşa, bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısında Eskişehir'de oynanan karşılaşma 2-2 tamamlandı. Son iki haftada Fenerbahçe ve Trabzonspor'a tek golle mağlup olan Eskişehirspor ise Kasımpaşa'yı yenerek tekrar 3 puanla tanışmak istiyor. Eskişehirspor'un geride kalan 30 haftada 39 puanı bulunuyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.

“TARAFTARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK”

Teknik Direktör Şota Arveladze, Eskişehirspor'un iyi bir takım olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye Ligi’nin en iyi hücum futbolunu oynayan takımlardan biri. Son derece kaliteli oyunculara sahipler. Son haftalardaki performansları iyi olmayabilir ama her zaman iyi futbol oynayan bir takım. Güzel bir maç olacağı düşüncesindeyim. Puan durumuna bakarsak herkes herkesin rakibi. Hedeflerimize ulaşmamız açısından çok önemli bir karşılaşma. İnşallah güzel bir futbolla 3 puanı alırız. Son maçımızda cezamız nedeniyle taraftarsız kaldık, bu bizi etkiledi. Taraftarımızı özledik, onlar da bizi özlemiştir. Bu maç vesilesiyle, tekrar buluşma yerimiz Stadımız olacak ve buradan mutlu bir şekilde ayrılacağımız inancındayım” diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ