Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

TFF 1. Lig'de bugün oynanacak olan maçların ardından Play-Off'ta boy gösterecek olan takımlar belli olacak. PekiTFF 1. Lig play-off maçları ne zaman oynanacak?

TFF 1. LİG PLAY-OFF MAÇLAR NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Play-Off ilk maçları 25 Mayıs 2017 Perşembe gününde oynanacak.TFF 1. Lig'de 3, 4, 5 ve 6. sırayı alacak dört takım yarı finalde, çift maç eleme usulüne göre karşılaşacak. Play-Off ikinci maçları ise 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü oynanacak.

Aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off final müsabakası 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Final karşılaşmasının nerede oynanacağı ve başlama saati ise henüz belirlenmedi.

Play-Off'a kalmak içintakımların mücadele edeceği maçlar bu akşam saat 18:30'da başlayacak.İşte bu akşam oynanacak maçlar;

Eskişehirspor (Play-Off'a kaldı, ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantiledi.)

Giresunspor (Play-Off'a kaldı.)

Denizlispor - Göztepe (Göztepe, Denizlispor'u mağlup ettiği takdirde Play-Off'a kalacak, rakiplerinin alacağı skora göre puan kaybı durumunda da iddiasını sürdürecek.)

Boluspor - Manisaspor (Boluspor, Play-Off'a kalmak için Manisaspor'u yenmesi gerekiyor, rakiplerinin alacağı skora göre puan kaybı durumunda da iddiasını sürdürecek.)

Altınordu - Eskişehirspor (Altınordu, Play-Off'a kalmak için mutlaka Eskişehirspor'u yenmesi gerekiyor, ancak sadece kazanması yeterli değil; rakiplerinin alacağı skora göre Play-Off iddiasını sürdürecek.)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ