Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'daki 19 Mayıs Stadı yerleşkesinde, birçok spor tesisinin mevcut olduğu, farklı branşların yapıldığı yeni bir stat yapılacağını söyledi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde gençlerle buluşan Kılıç, yaptığı konuşmaya, "İstanbul'daki Futbol Zirvesi'ni takip etme fırsatınız oldu mu?" diyerek başladı.

İstanbul'daki toplantıda Ankara'da yapılacak statla ilgili konuya son noktayı koyduklarını dile getiren Kılıç, "Cumhurbaşkanımız o toplantıda Ankara'ya yapılacak statla ilgili konuyu nihai olarak açıklığa kavuşturdu. İnşallah önümüzdeki dönem içinde Ankara'da 19 Mayıs Stadı yerleşkesinde, çokça spor tesisinin mevcut olduğu, farklı branşların yapıldığı, yeni bir stat yapılacak ama ana unsur oradaki stat olacak. Gençlerbirliği gibi Ankara'da faaliyet gösteren kulüplerimizin talepleri vardı. O eski stadı yıkıyoruz ve mevcut yerinde yenisini yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz 30 küsur stadın inşaatından elde ettiğimiz tecrübelerin hepsini birleştirip, başkente yeni bir stat yapacağız." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ