Celal Ülgen: "Sadece Aziz Yıldırım değil, Fenerbahçe hedef alındı"
Karşıt Görüş programına katılan avukatlar Faik Işık ve Celal Ülgen, FETÖ terör örgütünün şike operasyonunda Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalıştığını dile getirdi
ABONE OLHabertürk TV'de yayınlanan Karşıt Görüş programına katılan avukat Celal Ülgen ve Faik Işık, Fenerbahçe'ye kurulan şike kumpası hakkında açıklamalarda bulundu.
Şike soruşturmasında Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan Faik Işık, Bochum davasının önemine dikkat çekerken Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş adliyesinde yaşadıklarını dile getirdi.
İşte Faik Işık ve Celal Ülgen'in konuyla ilgili açıklamaları;
"Bochum dosyası vardı. Bu dava yürürken Bochum dosyası vardı, bu dava kapandı halen var. Türkiye hangi takımın, hangi futbolcuların içinde ne olduğunu görmek istiyorsanız bu dosya ne oldu diye sormanız lazım"