Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTÜRK SPOR

UEFA’nın getirdiği kısıtlama nedeniyle transferde temkinli adımlar atan Bordo-Mavililer’de çalışmalar sürüyor... 6 ya da 8 futbolcuyu renklerini bağlamayı hedefleyen Fırtına’nın 5 isimle temas halinde olduğu öğrenilirken, transferde son durum şu şekilde:

SÜLEYMAN KOÇ: Trabzonspor, uzun süredir takip ettiği gurbetçi futbolcu için kolları sıvadı. Almanya takımı Poderborn’da oynayan 27 yaşındaki orta sahanın kulübüyle görüşmelerin sürdürdüğü, oyuncunun da Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

FACUNDO RONCAGLİA: Başkan Muharrem Usta’nın transfer etmek için İtalya gittiği 29 yaşındaki stoper Fiorentina’da forma giyiyor. Başkan Usta, Çizme ekibiyle görüşmeleri sürdürürken, Arjantinli oyuncunun anlaşma sağlanması halinde 3 yıllık imza atacak.

JEREMY PİED: Güçlü bir savunma hattı oluşturmak isteyen Bordo-Mavililer, Fransa’nın Nice takımında oynayan oyuncu için de temaslarını hızlandırdı. Fırtına, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki stopere 3 yıllık teklif yaptı.

VALERE GERMAİN: Bonservisi Monaco’da olan geçen Nice’te kiralık oynayan 26 yaşındaki forvet için başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Fransa’ya gitti. Aydın, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Germian’ın bonservisini almak için Monaco ile pazarlık halinde...

JEAN DANİEL: Toulouse alt yapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcuyu isteyen alan Bordo- Mavililer, 1.5 milyon Euro’luk teklif yaptı ve Fransız ekibinden gelecek yanıtı beklemeye başladı. Öte yandan oyuncunun menajeri görüşme için İstanbul’a davet edildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ