Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının 2016-17 sezonunda giyeceği formaları satışa çıkardı. Ancak formalarla ilgili bir detay büyük tartışma yarattı. Bilindiği üzere, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takımlar, formalarında Türk Bayrağı taşımaya hak kazanıyor.

Kartal Yuvası'nın resmi Twitter hesabından dün bir açıklama yapılarak, yeni sezon formalarında Türk Bayrağı arması bulunmadığı bildirildi. Beşiktaş Kulübü'nın resmi hesabı tarafından retweet edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kartal Yuvası mağazalarımızda taraftarlarımıza satışa sunulan formalarda Türk Bayrağı arması bulunmayıp, 2016-17 seonu forması satın alan taraftarlarımızdan talep edenlere Türk Bayrağı arması bedelsiz olarak temin edilecek ve bedelsiz olarak baskısı yapılacaktır."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ