Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Manchester United’ın sezon başında 28 milyon Euro karşılığında PSV Eindhoven’dan renklerine bağladığı Memphis Depay, takımının Şampiyonlar Ligi Play-off turundaki Club Brugge karşılaşmasında oynadığı futbol ve attığı gollerle adeta devleşti ve 3-1’lik galibiyette başrol oynadı.

Geçmişte, Kırmızı Şeytanlar’ın efsane futbolcuları Eric Cantona, David Beckham ve Cristiano Ronaldo’nun terlettiği 7 numaralı formayı sırtına geçiren genç Hollandalı, ManU menajeri Louis van Gaal’ın güvenini ve beklentilerini boşa çıkarmadı.

Maç sonrası İngiliz taraftarlardan büyük alkış alan Depay’in, ‘Rüyalar Tiyatrosu’ sakinlerini; en son CR7 ile coştuğu, lig ve Avrupa şampiyonlukları yaşadığı, hasretle beklediği o güzel günlerine kavuşturup kavuşturmayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

DÜNYA KUPASI’NDA YILDIZLAŞMIŞTI

Kırmızı Şeytanlar’ın genç yıldızı Memphis Depay, geçtiğimiz yaz Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda oynadığı futbolla adından söz ettirmişti.

Portakallar’da 4 maçta görev alan 21 yaşındaki yıldız, ilk tur gruplarındaki Avustralya karşılaşmasında 1 gol, 1 asistlik performans sergilerken, Şili maçında da ağları havalandırmıştı.

"MEMPHIS'İ ÖPMEK İSTİYORUM"

M.United menajeri Louis van Gaal, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında gösterdiği performansla tur kapısının aralanmasında başrol oynayan Memphis

Depay’e maç sonrasında övgüler yağdırdı.

Hollandalı futbolcunun maçın yıldızı olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, “Memphis’i öpmek istiyorum. Çünkü 2 gol atıp, 1 de asist yaptığınız zaman kahraman olursunuz. Maç 2-1 bitseydi de rövanşta takımıma güvenim tamdı. Yine de 3. gol bizi çok rahatlattı’’ dedi.

Maçın kahramanı Memphis ise henüz turu geçmediklerini vurgularken, “İlk maçımda 2 gol attım ve maçı kazandık. İyi bir sonuç fakat daha her şey bitmedi” şeklinde konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ