Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Son dakika haberi: Ünlü Spiker Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti! Özlem Sarıkaya Yurt neden öldü ve hastalığı neydi?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Televizyon haberciliğinin tanınan yüzlerinden Özlem Sarıkaya Yurt, genç yaşında kansere yenik düştü.

        1983 doğumlu Özlem Sarıkaya Yurt, spikerlik kariyerine Habertürk TV’de başladıktan sonra 2010 yılında NTV'ye transfer olmuştu. Başarılı kariyerini burada da sürdüren Özlem Sarıkaya Yurt, 2013 yılında anne olmuştu.

        Bir süredir meme kanseri ile mücadele eden sevilen televizyoncu, bu mücadelesine yenik düşerek daha 39 yaşında yaşama veda etti.

        ALTUN: DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

        Sevenleri ve meslektaşları sosyal medya hesaplarında taziye mesajları yayınlarken İletişim Başkanı Fahrettin Altun da "NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve kurumuna başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun" mesajını paylaştı.

        REKLAM

        KABİNE ÜYELERİNDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

        Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Genç yaşta yitirdiğimiz Sarıkaya’nın ailesine, sevenlerine ve başta NTV ailesi olmak üzere tüm basın camiasına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin." paylaşımında bulundu.

        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yurt'un vefat haberini üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Genç yaşta vefat eden Özlem Hanım'a Cenabı Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve basın camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadesini kullandı.

        AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise Yurt'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Genç yaşta kaybettiğimiz NTV spikeri Özlem Sarıkaya'ya Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Değerli ailesinin başı sağ olsun. NTV ailesine ve tüm basın mensuplarına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yaşamını yitiren NTV spikeri Özlem Sarıkaya'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. NTV ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun." paylaşımını yaptı.

        Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Yurt'un vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, NTV ve basın camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa