Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Gündem SON DEPREMLER LİSTESİ 23 EYLÜL 2024 SORGULAMA: AFAD ve Kandilli verileri ile az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde?
        • 1

          Türkiye bir deprem ülkesi olması nedeniyle gün içerisinde küçük büyük birçok deprem meydana geliyor. Yaşanan tüm sarsıntılar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından raporlanıp resmi siteleri üzerinden paylaşılıyor. Peki bugün en son deprem nerede oldu, kaç büyüklüğünde? İşte, 23 Eylül 2024 son depremler listesi görüntüleme ekranı…

        • 2

          SİVAS'TA DEPREM!

          Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) resmi sitesi üzerinden paylaşılan verilere göre, saat 08:23'te Sivas Kangal'da bir deprem meydana geldi.

          2.6 büyüklüğündeki deprem, 7.02 km derinlikte gerçekleşti.

        • 3

          25 DEPREM KAYITLARA GEÇTİ!

          AFAD'ın resmi sitesi üzerinden paylaşılan verilere göre, 23 Eylül Pazartesi saat 09.00 itibarıyla 25 deprem kayıtlara geçti.

          Sarsıntıların büyüklüğü 0.9 ile 2.6 arasında değişti.

        • 4

          DEPREM Mİ OLDU, NEREDE VE KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE?

          Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından son depremler anlık olarak paylaşılıyor. Son depremler listesi küçük ve büyük ölçüde gerçekleşen tüm depremleri barındırıyor ve bu liste aracılığıyla depremin büyüklüğü ve derinliği gibi bilgiler öğrenilebiliyor.

        • 5
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa