Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra Kahramanmaraş'a geldi. Havalimanında karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kent merkezinde kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladı.

Read more!

Erdoğan, daha sonra Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Kahramanmaraş'a 31 Temmuz'da gelmeyi planladıklarını ancak orman yangınları nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını hatırlatan Erdoğan, sel ve yangınlar nedeniyle afet bölgelerindeki vatandaşı sahipsiz bırakmadıklarını dile getirdi.

Sel ve yangın felaketini yaşayan illerin tamamının devletin gücünü, imkanlarını ve yardım elini yanında hissettiğini belirten Erdoğan, "Türkiye, sivil toplum kuruluşlarımızın olağanüstü çabalarıyla bu süreci dünyaya örnek gösterilecek başarıyla yönetmiştir. Esnafından, vatandaşına kadar hepsinin tüm tazminatlarını ödemek suretiyle bu süreci devam ettirdik. Hasar tespit çalışmaları tamamlanan afet bölgelerinde, vatandaşlarımızın zararlarını tazmin çalışmaları halen devam ediyor. Yıkılan veya ağır hasar gören binaların yerine yenilerini inşa etmeye başladık ve bir yıl içinde bunları bitirerek hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bunu daha önce Van ve Elazığ'da da sağladık. Sel ve yangın afetine maruz kalan illerimizde de aynısını yapacağız. Hiçbir vatandaşımızı aç, açıkta, darda bırakmayacağız" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ