Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen yerlerde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti.

Read more!

Hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın ağabeyi Ahmet Taş ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgeyi ziyaret edeceğini söyledi.

Can kaybı ve yaralı sayısı son durum Haberi Görüntüle

Taş ailesine başsağlığı dileyen Erdoğan, "Allah sabırlar versin. Rabbim inşallah Yakup kardeşimizi, şehitler sınıfına dahil eder. Tabii Hanımefendi de aynı şekilde bu şehadet şerbetini içti. Bütün Taş ailesine en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Ben de bölgeyi dolaşacağım, Adıyaman'a da uğrayacağım inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Kahramanmaraş'a ardından da ilk depremin merkez üssü Pazarcık ilçesine geçti.

Erdoğan, 10 ili etkileyen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde incelemelerde bulundu. Erdoğan, Kahramanmaraş merkezdeki incelemelerinin ardından helikopterle 7,7 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Pazarcık'a geçti. İlçe merkezinde inceleme yapan Erdoğan, enkaz alanlarındaki çalışmaları yerinde gördü ve Atatürk Parkı'nda kurulan çadır kentine ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra helikopterle Hatay'a hareket etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ