Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP'nin Meclis Başkanı adayı İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel olacak. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yaptığı açıklamada, adaylık sürecinin başlamasının ardından gelecek hafta TBMM Başkanlığı adaylığı için başvuruda bulunacaklarını bildirdi. Özel, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Engin Özkoç ve kendi imzasıyla TBMM Başkanlığı için CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel adına adaylık başvurusunda bulunacaklarını açıkladı.

AK PARTİ'NİN ADAYI KİM OLACAK? AK Parti'nin Meclis Başkanı adayının da yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Partili milletvekilleri ile bir araya geleceği görüşmede gündeme gelebileceği belirtiliyor. Habertürk Ankara'dan Çimen Çetin'in aktardığına göre, 12 Kasım'da da İsmail Kahraman'ın bir açıklama yapması bekleniyor.

AA'nın aktardığına göre, Özel, geçmişte yaptığı görevler, Meclis'te tüm partiler tarafından takdir edilen devlet adamı kimliği, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki katkıları dikkate alındığında Meclis'i en iyi yönetecek adayın Zekeriya Temizel olacağını belirtti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ