Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ın Gemerek ilçesini ziyaret etti.

        İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Aksakal, seçim otobüsüyle halkı selamladıktan sonra ilçe başkanlığına geçti.

        Burada konuşan Aksakal, "Türkiye çok hassas bir dönemden geçiyor. Merhum Bülent Ecevit 2002'de Amerika'nın Irak'a girişine müsaade etmediği, orada bir terör devleti kurulmasına izin vermediği için iktidardan düşürüldü." dedi.

        Aksakal, parti olarak her zaman devletin ve halkın yanında olduklarını aktararak, "Her zaman emperyalizmin karşısında durduk, bugün de aynı noktadayız. Bizim sizden ricamız şu, DSP'yi bu seçimlerden ne kadar güçlü çıkarırsanız 2028'de Cumhurbaşkanlığına o kadar güçlü adayla gideriz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa