Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK’ta dün kazada şehit olan 2 polis memurundan Fırat Der’in (34) cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı. Der’in dün doğum gününün olduğu ve polis okulundan da 13 Mart 2017’de mezun olup göreve başladığı öğrenildi.

        Şehit Polis Memuru Fırat Der için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Şırnak Valisi Cevdet Atay, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, şehit polis memurunun silah arkadaşları, şehidin annesi Serpil, babası Cesim Der, kız kardeşi Duygu Kutluca ve eniştesi Bilgehan Kutluca katıldı. Şehit Fırat Der’in cenazesinin alana getirilmesinin ardından öz geçmişi okundu. Öz geçmişinde 13 Mart 1990’da Kars’ta dünyaya geldiği belirtilen Fırat Der’in, doğum günüyle aynı tarih olan 13 Mart 2017’de de Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden mezun olarak Ankara’da göreve başladığı, ardından 2020’de Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandığı belirtildi.

        Evli olan şehit Fırat Der’in cenazesi, edilen duaların ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesinde gönderilmek üzere Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa