Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu: Özge'yi gelinlikle görünce büyülendim - Magazin haberleri
        • 1

          Özge Gürel ile olan 7 yıllık birlikteliklerini Almanya'da gerçekleşen nikah ile taçlandırarak dünya evine giren Serkan Çayoğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.

        • 2

          Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Arkadaşıyla bir araya gelerek yemek yiyen Çayoğlu, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        • 3

          "ASIL DÜĞÜN İTALYA'DA"

          Çayoğlu, "Daha sade bir tören düşünüyorduk ama aileler de devreye girince düğün tadında oldu. Ama asıl düğünümüz İtalya'da gerçekleşecek. İtalya'nın ikimizde de yeri ayrı." dedi.

        • 4

          "BÜYÜLENDİM"

          "Özge Hanım'ı gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?" sorusu üzerine aşk dolu bir cevap veren oyuncu, "İnsan sevdiğini öyle görünce büyüleniyor. Yıllardır hayal ediyorsun." ifadelerini kullandı.

        • 5

          "BALAYINI ERTELEDİK"

          Çayoğlu ayrıca, "Sürekli bir telaş içerisindeyiz, bir yandan da ikimiz de senaryolar okuyoruz. Oturup o güzel anı tam anlamıyla dahi konuşamadık. Şimdi önümüzde düğünümüz ve işlerimiz var. İşlerden dolayı balayını da ertelemek durumunda kaldık." dedi.

        • 6

          Yeni bir film projesi ile anlaştığını ifade eden Serkan Çayoğlu, "Özge'de bir film projesiyle anlaştı ama televizyon da istiyoruz."dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa