Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Yıllar evvel duyduğumdan bu yana doğruluğuna defalarca şahit olduğum bir söz başlıktaki. Bir hadis olduğuna dair bilgiler var. Ama sarih hadis midir bilemiyorum. Kimileri Karma Felsefesi de diyor.

• Aziz Yıldırım, Terraneo'yu getirdi. Bana göre transferler konusunda gayet başarılı olan "Bıyıklı"; Emre Belözoğlu'nu bir mektupla gönderdi. Aziz Bey onayladı...

• Aykut Kocaman yemedi içmedi 3 yıl boyunca Alex'le uğraştı. Başkan ilk yıl (2010-11) açıkça Alex'in arkasında durdu. Alex de 28 tane attı ve takımı şampiyon yaptı. Kocaman da hiç sıkılmadan "En iyi performansımı benim zamanımda yaşadı" diyebildi. Başkanın cezaevinde geçirdiği bir yıl boyunca Aykut Kocaman ile kankası Ali Yıldırım; Alex'i Aziz Bey'e kötülediler. 3 yıl boyunca çok sevdiğiniz birine sürekli "kötü-kötü-kötü" desem 3. yılın sonunda sizin de aklınızda "acaba" oluştururum. Aziz Bey'in aklına da kurdu soktular. Sonra öyle bir noktaya gelindi ki Aziz Bey bir tercih yapmak zorunda kaldı. Bana göre başkanlığı kaybetme yolundaki ilk dönüm noktası o karardı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ