Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

SHOW TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi 'Sandık Kokusu'nun kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler yer alıyor.

Read more!

Senaryosunu; Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu 'Sandık Kokusu'nun oyuncu kadrosuna; 'Lale Özkan' karakteriyle dâhil olan Seda Türkmen, Habertürk'e diziyle ilgili görüşlerini paylaştı; "Dizinin ekibini ve oyuncu kadrosunu görünce tereddütsüz dâhil olmak istedim."

Read more!

“SÖZÜNÜ SAKINMAYAN DİŞİ VE AGRESİF KARAKTERLERİ OYNAMAK BANA KEYİF VERİYOR"

'Sandık Kokusu' dizisine 'Lale Özkan' karakteriyle dâhil oldunuz... Senaryo seçimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

‘Lale Özkan’ı oynamayı senaryoyu okuduğum an istedim açıkçası. Oyuncu olarak sözünü sakınmayan, dişi ve agresif karakterleri oynamak bana keyif veriyor. Fakat en önemli ve kıymetli şey ise bir yola kimler ile çıktığınız. ‘Sandık Kokusu’ ekibini ve oyuncu kadrosunu görünce tereddütsüz dâhil olmak istedim.

Read more!

“HİKÂYENİN ANNELER VE ÇOCUKLARI ÜZERİNDEN TEMELLENDİRİLMESİ UMUT VERİCİ BİR HİS BIRAKIYOR”

'Sandık Kokusu'nun senaryosunda sizi en çok ne etkiledi? Hikâyeyi nasıl buldunuz?

Benim jenerasyonum; ‘7 Numara’, ‘Şehnaz Tango’, ‘İkinci Bahar’ gibi dizilerle büyüyen bir jenerasyon. Ailece oturup izlediğimiz, temelinde sevginin ve merhametin olduğu nice güzel işler. Bizim dizimizde bu kokuyu yeniden hatırladı hemen herkes. Hikâyenin anneler ve çocukları üzerinden temellendirilmesi ise hep bir umut ve aydınlık hissi bırakıyor üzerimizde. En çok bu beni etkiledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ