Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Terme Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla marketlerde denetim gerçekleştirildi.

        Denetimde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin raflarda bulunup bulunmadığı, ürünlerin saklama şartları, hijyen standartları, fiyat etiketleri gibi konular kontrol edildi.

        Ayrıca gıda güvenliği ile ilgili belgelere de bakıldı, eksikliklerin giderilmesi için işletmecilerine uyarıda bulunuldu.

        Terme Belediyesi Zabıta Müdürü İskender Ekiz, denetimlerde gıda güvenliği standartlarına uyulup uyulmadığını ekiplerinin titizlikle incelediklerini belirterek, "Amacımız, hemşehrilerimizin güvenle alışveriş yapabileceği bir ortamı ve sağlıklı gıda tüketimine ulaşmasını sağlamak. Denetimler bundan sonra da devam edecek. Tüketiciler şüpheli bir durumla karşılaştıklarında durumu belediye zabıta müdürlüğüne bildirsinler." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa