Şampiyonlar Ligi İstanbul havalimanında sergileniyor!
Bu sezon kazanan takımın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kaldıracağı UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası ve 2005 yılından bugüne kadar oynanan final maçlarında yıldız futbolcuların giydiği formalar, kramponlar ile maçlarda kullanılan toplar, hakem formaları gibi birçok eşya Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'nda bulunan Bussines Class Lounge'da sergilenmeye başladı.
- 3
Serginin açılışına Türk Hava Yolları (THY) Pazarlama ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, UEFA Sponsorluk ve Lisanslama Yöneticisi Guilaume Sabran ve davetliler katıldı.
- 4
Sergide Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Karim Benzema, İker Casillas, Xavi, Andres , Iniesta, Carles Puyol, Paul Scholes, Frank Lampard, Arjen Robben, Sadio Mane gibi yıldız futbolcuların Şampiyonlar Ligi final maçlarında giydiği forma, şort, krampon gibi malzemeler yer alıyor. 2005 yılından beri gerçekleşen 18 final maçına dair görüntüler de ekranlarda yer alıyor.
- 5
2018 Şampiyonlar Ligi Finali'nde attığı 2 gol ile kupayı kazandıran Gareth Bale'in o maçta giydiği şort sergilendi.
-
- 6
- 7