Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen kış dönemi kursları başladı.

        Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından açılan kış dönemi eğitim kursları yeni eğitim öğretim yılının derslerine başladı. Yaz ve kış dönemi boyunca kültür sanat faaliyetlerinin aralıksız devam ettiği Sapanca Belediyesi’nde 20182019 kış dönemine 620 kursiyerin katılım sağladığı bilgisi verildi. Kış döneminde filografi, seramik, dikiş, cam altı boyama, İngilizce A1, İngilizce A2, el sanatları, gitar, tiyatro, çini, resim, sepetçilik, halk oyunları ve çocuk korosu kategorilerinde kurslar başladı.

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her dönem olduğu gibi bu dönemde kültür kurslarımıza ilgi büyük oldu. Açmış olduğumuz kurslar her yaştan vatandaşın bilgi ve beceri kazanmasına, zamanını verimli kullanıp sosyalleşmesini sağlıyor. Halkımızın talepleri doğrultusunda branşlarımız her dönem yenileriyle artarak devam etmektedir” dedi. Sapanca Belediyesi Kültür Müdürü Şafak Başoğlu, bu yıl vatandaşın isteği üzerine 3 boyutlu resim kursunu açtıklarını, gelecek hafta Halk Müziği ve Türk Sanata Müziği kurslarının başlayacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa