Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında yapılacak Çaykur Rizespor-Galatasaray karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu.

        Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak maçın bilet fiyatları VIP 1500, maraton 500, kale arkası 300 ve misafir tribün 390 lira olarak belirlendi.

        Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarların, gişelerde yoğunluk yaşanmaması için başvurularını www.passo.com.tr adresinden yapmaları istendi.

        Ev sahibi takım biletlerinin sadece Çaykur Rizespor logolu Passolig kartlarıyla satın alınabileceği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

        "Buna ek olarak, 21 gün öncesine kadar Galatasaray veya başka takım logolu ve logosuz kartı olup bu kartı iptal eden ve Çaykur Rizespor logolu kart başvurusunda bulunan seyircilere bilet satışı yapılmayacaktır. Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Engelli biletleri, karşılaşmanın biletlerinin satışa çıkmasıyla Passolig stadyum gişelerinden tanımlanacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa