Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ramo'nun 6. bölüm 2. fragmanı: "Cesaret edemeyen esaret eder!" Ramo 5. bölüm izle

        BKMimzalı,Show TV’nin sevilen dizisiRamo’nun 6. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. İsmail’in “Unutma, cesaret edemeyen esaret eder!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Ramo büyük bir yıkım yaşıyor. Mahallenin silahlı çatışmaya girdiği gerilim dolu anlar heyecanı yükseltirken, anlaşmayı bozduğunu söyleyen Ramo kararıyla şaşırtıyor. Sibel ve Ramo’nun duygusal hesaplaşması ise izleyenleri derinden etkiliyor.

        RAMO 6. BÖLÜM FRAGMANLARI

        RAMO’DA NELER OLACAK?

        Ramo’nun Salı akşamı ekrana gelecek 6. bölümündeSibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. Yaşanan kayıp sonucunda Ramo’nun ailesinde tam bir yıkım yaşanır. Ramo ve Boz vakit kaybetmeden Ceyhan’ın peşine düşerler.

        REKLAM

        Ceyhan ise Ramo’nun beklemediği bir hamle yapar. Yavuz ise Ramo’nun babasının intikamı peşinde olduğunu öğrenmiştir. Ramo’yla buluşur ve ona babasıyla ilgili karanlıkta kalmış gerçekleri anlatır. Ramo, ailesini korumak için yeni bir karar almıştır. Artık Adana’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

        BKM imzalı, senaryosunuYılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğundaYağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can verenMurat YıldırımdışındaEsra Bilgiç,İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide TaşanerveMacit Kopergibi oyuncular yer alıyor.

        RAMO 5. BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa