Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın, güncellenmemiş bir raporun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunumunu engellemesinin söz konusu olmadığı belirtildi.

Yazılı açıklamada, bir gazetete yer alan, ''Sav vesayeti raporu kesti'' başlıklı haberde ''CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun hazırlattığı Kürt sorunuyla ilgili raporu, Sav engeli yüzünden Başbakan'a sunamadığına'' ilişkin ifadelere yer verildiği hatırlatıldı. Haberin başlığının ve haber içeriğinde yer alan söz konusu ifadeler yalanlandı.

Açıklamada, CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay'ın basın toplantısında, Merkez Yönetim Kurulu toplantısında doğu ve güneydoğu bölgesiyle ilgili olarak ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal değerlendirmelerde bulunmak ve örgütlerle de temas kurmak üzere parti içerisinde komisyon oluşturduklarını söylediği hatırlatıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ