Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Özpirinçci kimdir? Kadın dizisi oyuncusu Bahar Çeşmeli kimdir?

        FOX TVekranların sevilen dizisiKadın yenibölümleriyle birlikte seyircileriye buluşmaya devam ediyor. Kadındizisindebaşarısıyladikkat çeken oyuncu Özge Özpirinçci'nin hayat hikayesini düzenledik. Peki,Kadın dizisi oyuncusuÖzge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında ve nereli?

        ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

        Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986'da İstanbul'da doğdu.Daha sonraSabancı ÜniversitesiYönetim Bilimleri bölümünden2008yılında mezun oldu. Annesiİngilizceöğretmenidir. İlk olarakCesaretin Var mı AşkaveKavak Yelleridizilerinde oynadı. Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı. Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncuKavakYelleridizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı.Show TV'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisiMelekler Korusun'daİpek Taşkıradlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona girenZülfü Livaneli'nin yönettiğiVedafilmindeFahriye Hanımkarakterini oynamıştır.

        REKLAM

        Ayrıca 2010'daShow TVkanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılanDeli Saraylıisimli dizide altı dil bilen "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı.Anadolu KartallarıfilmindeÜstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.ATV'de yayınlananAl Yazmalımdizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır veTRT Okul'da yayınlananToplu Hayatadlı programda sunuculuk yaptı.Kayıpfilminde de rol almıştır.Aramızda Kalsınadlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayanAşkYenidendizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

        ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİNKADIN DİZİSİNDEKİ ROLÜ

        Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

        ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN FİLMOGRAFİSİ

        2008 Eti Browni
        2008 Cornetto
        2009 Coca-Cola
        2009 Turkcell
        2011 Vestel
        2015 Coca-Cola Zero

        ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN ROL ALDIĞI DİZİLER

        2007-2011 Cesaretin Var mı Aşka Ebru
        2008 Kavak Yelleri Ada
        2009-2010 Melekler Korusun İpek Taşkır Üstündağ
        2010 Deli Saraylı Dilruba
        2011-2012 Al Yazmalım Asiye
        2012 Ağır Roman Yeni Dünya Zehir Ahu
        2013 Tatar Ramazan Alin Terziyan
        2014 Aramızda Kalsın Görkem
        2015-2016 Aşk Yeniden Zeynep TaşkınŞekercizade
        2017 Kadın Bahar Çeşmeli
        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa