Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

ABD yapımı ‘Servet Operasyonu’nun bizim için önemi, filmin bir bölümünün Türkiye’de çekilmiş ve 8 Türk oyuncunun kamera karşısına geçmiş olması.

Türkiye ile birlikte ABD ve Çin’de çekilen filmin yönetmeni Guy Ritchie…

Başrol oyuncuları ise; Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone ve Hugh Grant…

Aksiyon - komedi tarzındaki ‘Servet Operasyonu’nunda ‘Sergi’ karakterini canlandıran Ozan Ayhan, HT Stüdyo’da Habertürk’e verdiği röportajda teklifin nasıl geldiği, filmin setinin nasıl, Jason Statham’ın nasıl biri olduğu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollywood yapımı yeni filminiz hayırlı olsun. ‘Servet Operasyonu’ndan teklif geldiği zaman neler hissettiniz? Teklif size nasıl ulaştı?

Öncelikle büyük bir seçme açıldı ve çok fazla oyuncu katıldı. Sadece bana değil, birçok oyuncuya da teklif geldiğini gördüm. Böyle çok kalabalık seçmeler olduğu zaman fazla umutlanmıyorum. Bir de özellikle Hollywood prodüksiyonu olduğu zaman umutlanmamaya çalışıyorum. Önce seçmelerine katıldık. Teklif edilen rolün seçmelerine katıldım. Çünkü bazen teklif edilen değil, başka bir rolün seçmelerine de alabiliyorlar. Rolüm Ukraynalı bir silah kaçakçısıydı. Önce biraz aksan çalıştım. YouTube’da İngilizce - Rusça aksanıyla ilgili bir çok içerik var. Sonra kendi kendime “Bu bir Rus değil sonuçta. Ukraynalı ve bunun arasında bir fark var mı?” diye düşündüm. O ara ilginç bir video buldum. Hollywood’da Peter Stormare diye bir aktör vardır. Aslında İsveçli ama bütün Balkan rollerini, Rus rollerini oynar. Onun ilginç bir videosunu buldum. “Farkı bilmiyorlar zaten. ‘Macar’ diyorlar aynısını yapıyorum, ‘Ukraynalı’ diyorlar, ‘Bulgar’ diyorlar aynısını yapıyorum” diyor. O beni rahatlattı ve bildiğim yerden devam ettim.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ