Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Oğlunun sınıf öğretmenini herkesin gözü önünde bıçakladı

        Olay, saat 14.30 sıralarında Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Gündoğdu Manas İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Mehtap Ö., ders bitiminde oğlunu almak için okula gitti. İddiaya göre bahçede karşılaştığı oğlunun sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken Mehtap Ö. elinde tuttuğu bıçak ve falçata ile öğretmene saldırdı. Araya diğer öğretmenler girerken, yaralanan Kuzucu hızla uzaklaştı. Başı ile el ve kollarında kesikler oluşan Yüksel Kuzucu, çağrılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

        DHA'nın haberine göre, öğrencilerin gözü önünde meydana gelen olay, okulun güvenlik kamerasına yansırken, Mehtap Ö. sinir krizi geçirdi. Okulda bir sınıfa alınan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Mehtap Ö., kendine geldikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

        YARALANAN ÖĞRETMEN KONUŞTU

        Kırıkkale’de Gündoğdu Manas İlkokulu bahçesinde öğrenci velisi Mehtap Öcal, sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu’nun üzerine yürüyerek elindeki maket bıçağıyla kafasından ve elinden yaraladı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Kuzucu’nun kulağının arka kısmına 12 dikiş atıldı. Yapılan tedaviler sonrasında öğretmen Kuzucu taburcu edildi.

        30 yıldır sınıf öğretmenliği yaptığını ifade eden 1 çocuk babası Yüksel Kuzucu, şu ifadelere yer verdi:

        “Bahçeye çıktığımda bahçe kalabalıktı çocuklar, veliler. O ara bir velinin üzerime saldırdığını hissettim. Bayan olduğu için ben kendimi korudum. İkinci kez bir daha saldırdı sen benim çocuklarımdan ne istiyorsun diye. Hanımefendi dedim, sizin çocuğunuz kim siz kimsiniz ben sizin çocuğunuzu tanımıyorum derken konuşurken o ara elinde maket bıçağının ucunu gördüm ve buradan da kan aktığını hissettim. Ben o ana kadar kan aktığını hissetmediydim. Üçüncü kez sen benim çocuklarımı kaçıracakmışsın, organ mafyasına satacakmışsın biraz da kaba birkaç kelime söyledi. Yine saldırdı boynuma atarken ben elimle kordum. Arkada iki yerde kesik var. 10-12 dikiş atıldı. Ambulans geldi hastaneye gittik. Olay kısaca bu. Benim öğrencimin velisi de değil. Ben 2. Sınıfları okutuyorum. Çocukları 4. Sınıfta. Onun çocuklarıyla benim hiçbir alakam yok”

        Çok üzgün olduğunu ifade eden eşi Dilek Neslihan Kuzucu ise “Çok üzüldüm bu durumun olmasını istemezdim. Tarifi zor. Hiçbir öğretmene de olmasını istemem” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa