Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye'nin yeni sezonu 7 Ekim Cumartesi günü seyircisiyle buluştu. Yıldız Tilbe'nin de jüri kadrosuna dahil olduğu O Ses Türkiye'yi izlemek isteyen seyirciler, 'O Ses Türkiye hangi günler yayınlanıyor?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, O Ses Türkiye hangi günler yayınlanıyor?

O SES TÜRKİYE HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Tv8'de yayınlanan şarkı yarışması O Ses Türkiye 7. sezonuna 7 Ekim Cumartesi günü başladı. Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Yıldız Tilbe'nin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'ni hangi günler yayınlandığı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye'nin yeni bölümleri cumartesi ve pazar günleri yayınlanmaktadır.

HADİSE İLK DEFA ŞAMPİYON OLDU

İlk sezonundan beri jüri koltuğunda olan ünlü şarkıcı Hadise, 6 sezonun sonunda şampiyonluğa ulaşan isim oldu. Geçtiğimiz sezon Athena, Sibel Can ve Murat Boz'un da yer aldığı yarışmada Hadise'nin yarışmacısı Dodan Özer yarışmayı kazanmış ve Hadise O Ses Türkiye tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaştı.

SİBEL CAN'IN YERİNE YILDIZ TİLBE

Geçtiğimiz sezon Sibel Can'ın hüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de bu sezon sevilen sanatçı Yıldız Tilbe yer alıyor.

Jüride Yıldız Tilbe'ye ünlü popçu Murat Boz, Hadise ve Gökhan Özoğuz eşlik ediyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ