Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, yılda yaklaşık 5 milyon turistin ziyaret ettiği beldeye yönelik projelerini vatandaşla paylaştı.

        Hakkı Paşa Meydanı'ndaki iş yerlerini ziyaret eden Durmaz, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

        31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçmenle görüşerek, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Durmaz, beldeyi dünya turizminde marka değeri olan bir noktaya taşıyacaklarını belirtti.

        Kapadokya'yı ziyaret eden turistlerin mutlak uğrak mekanı konumundaki Göreme'de alt ve üst yapı, toplu taşıma gibi temel sorunların kısa vadede çözüleceğini kaydeden Durmaz, beldeyi gezmek için gelen konukların rahatlığını sağlamak amacıyla kapalı otopark, turizm zabıtası, etkinlik alanlarının hayata geçirileceğini kaydetti.

        Belediyenin halka hizmet kapısı olduğunu vurgulayan Durmaz, "Göreme'de son yıllarda kaybolan kaliteli turizm imajını yeniden kazandıracağız. Kültür turizmini yeniden canlandırıp, uluslararası festivaller ve yarışmalarla beldemizi dünyaya tanıtacağız. Tarihi belediye binamızı Göreme Kültür Müzesi'ne dönüştürerek yeniden kasabamıza kazandıracağız. Halkımızın teveccühü ile 1 Nisan sabahından itibaren Göreme herkesin yüzünün güldüğü bir çehreye kavuşacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa