Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Galatasaray Kulübü BaşkanıMustafaCengiz, Süper Lig'de maçların ertelenmesi yönündeki açıklamalarıyla ilgili algı operasyonları yapıldığını savundu.

MustafaCengiz, ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Doğa Sigorta'nın Pınar Karşıyaka'yla oynadığı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Beşiktaş'la oynayacakları derbi maçın ertelenmesine yönelik açıklamalarıyla ilgili konuşanCengiz, "Biz perşembe günü bir toplantı yaptık. Sabah devletten gelen açıklama, maçların seyircili oynanacağı şeklindeydi. Öğlen de yine en yetkili mercimiz olan Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) başkanı, maçların seyircili oynanacağını söyledi. Biz de sizden gelen soruyu yanıtlayarak, 'Devletimizin talebi üzerine seyircili oynanacak.' cevabını verdik. Stadımızı bugün de dezenfekte ettik. Aynı günün akşamı devletimiz, maçların seyircisiz oynanmasına karar verdi. Biz, devletimizin her türlü kararına uymak mecburiyetindeyiz. Özellikle konu halk sağlığıysa, her şey ikinci plandadır. Biz buna da bir şey demedik. Fakat sadece seyirci sağlığı değil, aynı zamanda sporcu sağlığı, bini aşkın görevlinin ve medya mensuplarının da sağlığı önemli." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ