Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Göğebakan'ın annesinden açıklama: Filmde oğlunun farklılaştırılarak yansıtılmasından dertli - Magazin haberleri
        • 1

          Anadolu Rock müziğinin temsilcilerinden Murat Göğebakan, lösemi tedavisi görürken 2014'te hayatını kaybetti. Göğebakan'ın cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bakanlar da katıldı.

        • 2

          Ali Ayyıldız’ın yönettiği ve senaryosunu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak ile birlikte yazdığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'da merhum şarkıcıyı Burak Sevinç canlandırırken kendisine başrollerde Tuvana Türkay ile Hande Soral eşlik etti.

        • 3

          CNS Production ve HM Production, hayata 45 yaşındayken veda eden Murat Göğebakan'ın hayatını biyografi türündeki 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı' adıyla filme çekti.

        • 4

          Gösterime geçtiğimiz günlerde giren 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı', bugüne kadar 284.291 kişi tarafından izlendi.
          Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan, Habertürk'e yaptığı açıklamada oğlunun hayatını konu edinen filmi değerlendirdi.

        • 5

          Hatice Göğebakan, oğlunun hayatının filme çekilmesinden mutlu olmuş olmasına ama bir konuda itirazı var. Göğebakan, oğlunun da kendisinin de beyazperdeye olduğu gibi yansıtılmadığını belirterek bu konuda; "Filmdeki Murat ile ben, bizim gibi değil. Biz öyle değiliz ama ne yapayım? Olan olmuş, biten bitmiş" dedi.

        • 6

          Filmde oğluyla kendisinin olduğu gibi değil de farklılaştırılarak işlendiğini düşünen Hatice Göğebakan, "Senaristler, sizinle görüşmedi mi?" şeklindeki sorumuza; "Geldiler, bir kez görüştük. Murat ile benim birebir aynı şekilde filme yansımayacağımızı, bazı değişiklikler yapılacağını söylediler ama o değişiklikler biraz fazla olmuş. Ben sürekli olarak sete gidemedim. Neyse, dediğim gibi olan olmuş biten bitmiş" şeklinde dile getirdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa