Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETHİYE, (DHA) - TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta lider Fethiyespor yarın evinde ligin iddialı ekiplerinden Gümüşhanespor'la karşılaşacak. Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Deplasmanda Orduspor 1967 ile 1-1 berabere kalarak 6'da 6 yapma fırsatını kaçıran 16 puanlı Fethiyespor, iç sahada üst üste 4'üncü galibiyetini almaya çalışacak. Grupta 13 puanla 4'üncü sırada yer alan Gümüşhanespor ise namağlup unvanını korumayı hedefliyor.

        Ligde 2'nci Grup'ta lider Kuşadasıspor, saat 14.00'te deplasmanda düşme hattındaki Redoks Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlalar galibiyeti bulunmayan rakibini yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Grupta son sırada yer alan Kızılcabölükspor, Play-Off hattındaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a konuk olacak. 1'inci Grup'ta ateş hattındaki Bergama Belediyespor, Menemen İlçe Stadı'nda ilk 5 mücadelesi veren Formül Erbaaspor'u ağırlayacak. Bu maçlar da saat 14.00'te başlayacak.

         DHA-Spor Türkiye-Muğla / Fethiye FETHİYE, (DHA)

        2021-10-16 12:35:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa