Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Muğla Haberleri

BODRUM'DA HİPERTANSİYON VE BESLENME SEMİNERİ

EREN AYHAN

MUĞLA (İHA) - Bodrum Belediyesi tarafından mahallelerde 'Hipertansiyon ve Beslenme' seminerleri düzenleniyor.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi personeli Diyetisyen Gizem Şimşek tarafından Akçaalan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde vatandaşlara hipertansiyon, hipertansiyonda beslenmenin önemi, hipertansiyonun beslenmeyle ilişkisi, tuz tüketiminin azaltılmasının gerekliliği hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca halktan tansiyon ve şeker hastalıklarıyla ilgili gelen sorular da cevaplandı. Seminerde, isteyen vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümleri ücretsiz olarak yapıldı.

Yaklaşık elli vatandaşın tansiyon ve şeker ölçümünün yapıldığı etkinlikte gelen vatandaşlara, ölçümlerin ardından hasta takip kartları da verilerek gerekliliği görülen hastalar, Aile Sağlık Merkezlerine yönlendirildi.

Etkinlik, 10 Mayıs Salı günü Yalıkavak Düğün Salonu'nda, 16 Mayıs Pazartesi günü ise Yalıkavak Düğün Salonu'nda 09.00 - 12.00 saatleri arasında devam edecek.

(EA-MB-Y)

09.05.2016 17:56:23 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri