Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Aslı Pamuk'un kaçış gecesi! - Magazin haberleri
        • 4

          Uzun süre sonra ön kapıdan çıkış yapmak zorunda kalan Pamuk, taksiye binip oradan uzaklaştı.

        • 5

          AŞK BİTTİ

          Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Mert Koç ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        • 6

          "NEGATİF ENERJİNİN BENİ YIPRATMASINA İZİN VERMİYORUM"

          Öte yandan daha önce yaptığı açıklamada Pamuk, hayat felsefesini "Negatif enerjiden uzak durmak... Bu negatifliği bir insan ya da ortamda hissettiğim anda o ortamdan uzaklaşıyorum çünkü o enerjinin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum" sözleriyle tanımlamıştı.

        • 7

          "SOSYAL MEDYA TEHLİKELİ"

          Ünlü oyuncu, "Sosyal medyanın manevi olarak beslediğini düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Sosyal medya ne kadar besleyebilir bilmiyorum. Bilgi alıyoruz, gündemi takip ediyoruz evet; ama bence aynı zamanda çok da tehlikeli bir yer" yanıtını vermişti.

        • 8

          "AZ İNSAN, ÇOK MUTLULUK"

          Pamuk, ayrıca kendini, "Huzurlu, mutlu, sessiz, sakin, şanslı ve az insanla görüşmekten hoşnut olan biri. Az insan, çok mutluluk" diye tanımlamıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa