Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Mukaddes'e sokak ortasında dayak! - VİDEO

        Kanal D'nin sevilen dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne'de dün akşam çarğıcı gelişmeler yaşandı.

        Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde gençlik aşkının peşine düşen Mukaddes, uzun uğraşlar sonucu Salih'i bulmuş ve ona Murat'ın öz babası olduğunu söylemişti. Gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra Rahmi'yle daha fazla aynı evde kalamayacağını anlayan Mukaddes, çocuğunu da yanına alarak evi terk etmişti.

        Dün akşam ekranlara gelen bölümde ise;

        Oğlunu bir daha göremeyeceğini düşünen Rahmi sinir krizi geçirdi. Bavulunu toplayarak evden kaçan Mukaddes, soluğu Salih'in işyerinde aldı ve burada Salih'in babası Remzi Bey ile tanıştı. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Salih, Mukaddes ve oğlunu bir otele yerleştirdi.

        Murat'ın uyumasını fırsat bilen Mukaddes, planlarını Salih'e anlatmaya başladı. Tam bu sırada beklemediği bir tepki ile karşılaşan Mukaddes, Salih'i 'gerçekleri babasına anlatmakla' tehdit etti. Duydukları karşısında daha da öfkelenen Salih, Mukaddes'e sokak ortasında meydan dayağı attı. Mukaddes'i saçlarından tutup yerlerde sürükleyen Salih'i sokaktaki insanlar zor sakinleştirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa