Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Maria ile Mustafa oyuncuları kimler? Maria ile Mustafa nerede çekiliyor? İşte oyuncu kadrosu
        • 1

          MARİA İLE MUSTAFA KONUSU NEDİR?

          Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alıyor.

          MARİA İLE MUSTAFA NEREDE ÇEKİLİYOR?

          Maria ile Mustafa dizisi eşsiz güzelliğiyle büyüleyen Nevşehir ilinde Ürgüp, Göreme ve Kapadokya'da çekiliyor.

        • 2

          MARİA İLE MUSTAFA OYUNCULARI

          HİLMİ CEM İNTEPE - MUSTAFA

          Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yenice mahallesinde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı.

          İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016'da Bodrum Masalı'nda Kelebek karakterini canlandırdı.

        • 3

          JESSİCA MAY - MARİA

          5 Aralık 1993 tarihinde Brezilya'nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anneden ve çiftçi bir babadan dünyaya gelmiştir. Annesi Maria Aparecida May ve babası Rogerio Drociunas'tır. Rogerio adında bir erkek kardeşi vardır. 15 yaşında çiftliğinden ayrılarak Sao Paulo şehrine yerleşmiş ve modellik yapmaya başlamıştır. Dizi sektörüne Türkiye'de Yeni Gelin ile başlayan May, kariyerine 2019 yılında Dert Bende filmini çekerek devam etmiştir. İstanbul’da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week defilesinde kampanya yüzü olmuş, 2018 yılında da Paris Hilton ve ünlü Türk modellerle Dosso Dossi Fashion Show defilesinde model olarak yer almıştır.

          30 Haziran 2018'de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi.

        • 4

          TAMER LEVENT - KUDRET

          13 Ekim 1950 tarihinde İzmir Karşıyaka'da ağır ceza hâkimi Zeki Bey'le tasarımcı Meral Hanım'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Liseyi İzmir Türk Kolejinde okudu. TRT 2'nin sevilen programı Akşama Doğru'nun yapımcı ve sunucusu, televizyon yapımcısı Seynan Levent'le 1982 yılında evlendi. 1984 yılında oğlu Efe ve 1985 yılında kızı Hazel dünyaya geldi. 25 Mart 1994 yılında Devlet Tiyatrolarında ilk ve son kez yapılan bir uygulama ile seçimle Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. 10 Ağustos 1994 yılına kadar yürüttüğü bu görev esnasında ülkemizde çok ses getiren Sanata Evet projesini hayata geçirdi. Tiyatro kültürünün tanımlanması ve yaygınlaşması doğrultusunda teorik ve uygulamalı çalışmalar yaptı. 2003 yılında Çorlu Belediyesi tarafından adına sahne (Çorlu Belediyesi Tamer Levent Sahnesi) açılan Tamer Levent, Türkiye'de eğitimde drama ve yaratıcı drama çalışmalarını başlattı. Sahneye koyduğu, Ülkü Ayvaz'ın Yeniden Yaratma adlı oyunuyla Devlet Tiyatroları'nın ilk Rusya turnesini gerçekleştirdi.

          Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde, New York Üniversitesi Tiyatro Bölümünde, Berlin Yüksek Sanat Okulu Tiyatro Bölümünde; İngiltere Yorkshire Bretton Hall College'de ve Warwick Üniversitesinde "Yaratıcı Oyunculuk" dersleri verdi. Belçika, Lüksemburg ve Macaristan'da Avrupa Parlamentosu'yla birlikte düzenlenen tiyatro buluşmalarının prensiplerinin oluşturulduğu komitelerde ve organizasyonlarda bulundu, seri atölye çalışmaları yönetti. Fransa ve Tunus'ta uzun süreli atölye çalışmaları yaparak sonuçlarını birer gösteri hâline dönüştüren Tamer Levent, radyo ve televizyonlarda da dizi programlar, drama çalışmaları gerçekleştirdi. TRT Radyo-1'de Gecenin İçinden programında izleyicilerle canlı iletişim programı yaptı. Çin ve Hindistan belgeselleri gerçekleştirdi. Dünyanın pek çok ülkesinde drama atölyeleri yönetti. Bernarda Alba'nın Evi isimli tiyatro oyununun baleye uyarlanmasında, Binnaz Aydan'ın koreografisini yaptığı TV programının reji ve tekst çalışmasını yaptı. Tamer Levent ayrıca FIA (Uluslararası Aktörler Federasyonu) Türkiye Temsilcisi'dir. IATA (Uluslararası Amatör Tiyatrolar Birliği) yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. Yerli ve yabancı dergilerde yazıları yayımlandı. Oyunculuk ve yönetmenlik çalışmalarının yanı sıra TOBAV (Devlet Tiyatro Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı) Genel Başkanlığı'nı yürüten Tamer Levent, 1984 yılında kurduğu Sanat Kurumu Deneme Sahnesinde drama çalışmaları başlatmıştır.

        • 5

          RAHMİ DİLLİGİL - HAŞMET

          Tiyatro, Sinema ve dizi film oyuncusu. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu ve yönetmeni Avni Dilligil ile Belkıs Dilligil’in oğlu, oyuncu Çiçek Dilligil (1969)’in ağabeyidir.

          8 Ekim 1956, Antalya doğumlu. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Devlet Tiyatroları Dayanışma Derneği'nin başkanlığını yapan Dilligil, 1991 yılında bir yıl boyunca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü görevinde de bulundu.

          İki defa evlilik yaptı. Tuna isminde bir oğlu vardır.

          Tiyatro oyunculuğu yanı sıra birçok dizi ve sinema filminde rol alan Rahmi Dilligil, kamera karşısına ilkin 1991 yılında Suyun Öte Yanı adlı sinema filminde rol alarak geçti. Sonraki yıllarda Aşk Yakar, Destere, Av mevsimi, Bitmeyen Şarkı, Yedi Güzel Adam, İki Yalancı gibi birçok projede yer almıştır.

        • 6

          ALPAY ATALAN - ŞAHİN

          Alpay Atalan 9 Ocak 1978 yılında Zonguldak Ereğli'de dünyaya gelmiştir. Orta öğrenimini Ankara TED Koleji'nde tamamlamıştır.Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi , Tiyatro (Oyunculuk) bölümünde okudu. 2008 yılında Tülin Şen ile hayatını birleştirmiştir.

          Alpay Kemal Atalan'ın ilk deneyimi 2002 yılında Yarım Elma adlı dizide başladı. Sonra 2007 yılında Genco adlı dizide Genco karakterinde oynamaya başladı.

        • 7

          EZGİ ÇELİK - NADİRE

          Kamera karşısına ilk kez Düş Gezginleri isimli dizi ile geçen Ezgi Çelik, lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra ise kamera karşısına ilk kez Düş Gezginleri isimli film ile geçti. Günümüzde ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizide Gülperi Hatun karakterini canlandırdı.

          2007'de Kara Yılan isimli dizide Julyet karakterini canlandırdı. Dizi, Fransız işgali sırasında yaşadığı bölgeyi korumak için eline silah almak zorunda kalan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent İnal, Begüm Birgören, Polat Bilgin, Engin Akyüren ve İlker Aksum yer aldı. 2008'de ise Asi isimli dizide İnci karakterini canlandırdı. Dizi, çocukluğunun geçtiği coğrafyaya intikam almak için geri dönen bir adamın hiç beklemediği olayları yaşamasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu ve Çetin Tekindor yer aldı.

          2009'da ise Bu Kalp Seni Unutur mu isimli dizide Şule karakterini canlandırdı. Dizi 80 Darbesi'nden sonra yaşanılan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Berrak Tüzünataç, Okan Yalabık, Saygın Soysal, Melis Birkan, Bülent İnal yer aldı. 2012'de Şubat isimli dizide Leyyal karakterinin canlandırdı. Dizi, sokaklarda bulduğu çocuğa sahip çıkan bir adamın ve çocuğun yıllar sonra yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Musa Uzunlar, Melisa Sözen, Damla Sönmez ve Alican Yücesoy yer aldı.

          2015'te ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizide Gülperi Hatun karakterini canlandırdı.

        • 8

          ZEYNEP GÜLMEZ - REYHAN

          10 Temmuz 1974 yıılnda Bursa'da dünyaya gelmiştir. ürk tiyatrocu ve sinema oyuncusu.Dizi oyuncusu İlk ve Orta eğitimini Bursa'da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 1996 ile 1998 yılları arasında, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak görev yaptı. 1998 yılında İstanbul'a yerleşti. 1999/2000 sezonun da Yalçın Menteş Tiyatrosu'nda 2000/2001 sezonunda Kandemir Konduk Tiyatrosu'nda 2004/2005 sezonunda Oyun Atölyesi'nde 2007/2008 sezonunda Donkişot Tiyatro'da ve 2008/2009 sezonunda Tiyatro Cef'te oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok sinema, televizyon ve reklam çalışmaları yapmaktadır.

        • 9

          HAKİ BİÇİCİ - ŞAHİN

          Haki Biçici, 11 Haziran 1982 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. Yüksek öğretim eğitimini Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

          Kariyerine oyunculuk ile devam etme kararı alarak, kameralar karşısındaki yerini almıştır. Emret Komutanım, Ulak, Kadın Severse, Yalan Dünya, Türk’ün Uzayla İmtihanı, Mucize, Hanımın Çiftliği gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

          Ayrıca ‘Komedi Türkiye’ adlı programda da yer alan başarılı oyuncu, izleyicinin beğenisini de kısa sürede kazanmayı başarmıştır.

          2016 yılında Derya Karadaş ile dünya evine girmiş, aynı yıl babası Nuri Biçici’yi kaybetmiştir.

          Yakışıklı oyuncu şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Maria ile Mustafa’ adlı dizide Şahin karakterine hayat vermektedir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa