Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)-MANİSA'da traktör römorkunda Hint keneviri yetiştiren A.K. (48) jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Yapılan aramada 128 kök Hint keneviri ele geçirildi. 

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri, Dereköy Mahallesi Matdere mevkisinde oturan A.K.'nin evinin bahçesindeki traktör römorkunda Hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, dün A.K.'nin evine operasyon düzenledi. Traktör römorkunda yapılan aramada, saksı ve naylon torbalar içindeki ve 20-120 cm boyları arasında 128 kök Hint keneviri ele geçirildi. Kenevirlere imha edilmek üzere el konuldu. A.K. de jandarma ekiplerince gözaltına alındı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2022-07-11 16:10:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa