Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç MemurSen Manisa İl Temsilciliği, yeni tip korona virüs (Covid19) salgınından dolayı azalan kan stoklarının artırılmasına katkı sunmak için Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

        Genç MemurSen Manisa İl Temsilciliği üyeleri, yeni tip korona virüs (Covid19) salgınından dolayı azalan kan stoklarının artırılmasına katkı sunmak için il genelinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Genç MemurSen Manisa İl Temsilcisi Samet Güleryüz ve sendika üyeleri, MemurSen Manisa İl Temsilcisi Mesut Öner’in de katılımıyla Ulupark Dilaver Vardarer Kan Alma Birimi’ne gelerek form doldurdu, ardından kan bağışında bulundu.

        Genç MemurSen Manisa İl Temsilcisi Samet Güleryüz, Ege Bölgesinde kan stoklarının 400’ün altında kaldığı için il genelinde kan bağışı kampanyası düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Güleryüz, “Ülkemizde korona virüs (Covid19) sebebiyle kan bağışında sıkıntılar yaşanmaktadır. Manisa Türk Kızılayı’ndan edindiğimiz bilgilere göre, Ege Bölgesinde 400'ün altında kan stoğu kalmış bulunmaktadır. Biz de Genç MemurSen Manisa İl Temsilciliği olarak ‘Haydi kan dostum, sıra sende’ diyerek il genelinde kan bağışı kampanyası düzenleme kararı aldık. İl genelindeki kan verme noktalarımıza giderek destek oluyor ve kan bağışında bulunuyoruz. Emeği geçen tüm sendika üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa