Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde yapımı devam eden projeleri inceledi.

        Yapılan açıklamada, Akhisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri için kente gelen Aydemir'in CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Kaymakam Sabit Kaya, Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile birlikte TOKİ tarafından yapımı devam eden Yeni Hükümet Konağı binası inşaatında incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

        Daha sonra Kırkağaç'a geçen Aydemir, partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek Kırkağaç Devlet Hastanesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Eğitim Bir-Sen Sendikası ve belediyeyi ziyaret etti.

        İlçede yapımı devam eden spor kompleksi, belediye garajı ve itfaiye binası inşaatlarını da inceleyen Aydemir, esnafla sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa