Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde kullandığı traktörle 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz E.Ç. (18), polisin takibi ile yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, E.Ç.'ye 44 bin lira ceza kesildi.

        Turgutlu ilçesinde önceki gün hızla ilerleyen traktörü takibe alan polis, sürücüye ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak sürücü E.Ç. yoluna devam etti, polis de peşine düştü. E.Ç., yaklaşık 20 dakika sonra yakalandı. Sürücünün ehliyetsiz olduğu, bu nedenle kaçtığı belirlendi. Gözaltına alınan E.Ç.'ye 'ehliyetsiz araç kullanmak', 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek', 'tehlikeli şerit değiştirmek' ve 'dur ihtarına uymamak' suçlarından toplam 44 bin lira ceza kesildi. E.Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. Öte yandan polisin takibi, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa