Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HT MAGAZİN / Ömür SABUNCUOĞLU

105 kilodan 65’e inerek bambaşka bir görünüme bürünen Işın Karaca, hem evlilik hem de pop maksi single hazırlığı içerisinde. Ünlü şarkıcı, “Bizim sektörde dostluk yok” diyor.

Işın Karaca inanılmaz bir değişim içerisinde. 105 kilodan 65 kiloya inerek tam 40 kilo verdi. Her gördüğümde daha da zayıflamış buluyorum kendisini. Tuğrul Odabaş’la olan mutlu beraberliği onu daha da huzurlu ve dingin bir hale getirdi. Kızı Mia’yla ilişkisini hayranlıkla izliyorum. Proje albümlerden sonra şimdi yeni bir pop maksi single hazırlığı içersinde olan Işın Karaca’yla müzikten özel hayatına doğru uzanan keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

‘DANS DERSLERI ALIYORUM’

Hayatınızda neler oluyor?

Türk Sanat Müziği albümü çıktı, zayıflamaya devam ediyorum, evlilik hazırlıkları sürüyor, çocuk yetiştiriyorum. Yaza pop bir maksi single hazırlığındayım. Sektörüme geri döneyim diyorum, dinleyici de özledi. Dans dersleri almaya başladım. Bir şey yapacaksam iddialı yapmayı seviyorum ve iddialı geliyorum.

Ne tarz dans dersleri alıyorsunuz?

Her şey var. Yabancı artistlere bakıyorum, çok acayipler. Profesyonel dansçıya taş çıkarıyorlar. Biz iki omuz sallayınca olduk zannediyoruz ama öyle değil. İzel çok iyi dans ederdi. Bir de Hande Yener çok başarılı.

Dans da ederseniz 45 kiloya inersiniz.

Hiç öyle bir amacım yok. Annem bir sabah, “Kızım yeter, daha fazla kilo vermeni istemiyorum” dedi. İnanamadım, “Bir daha söyle” dedim. 105’le başlayan masalım, şu an 65’te. Doktorum, “Biraz sıksan 60’a inersin” dedi ama zaten yaz geliyor. Yüzüyoruz, kızı yaz okuluna götürme koşuşturması filan derken, yazın herkes gibi ben de kilo veriyorum. Bakalım düğüne kadar neler olacak?

Müzikte biraz geri planda durduğunuzu düşünüyor musunuz? Pek ortalarda değilsiniz.

2001’den bu yana hızlı tüketimi olmayan müzik üretiyorum. 15 yıllık ‘Yetinmeyi Bilir misin? ve ‘Tutunamadım’ı dün gibi söylüyorum. Evet, geride durdum. Popüler kültüre hizmet eden müzik yapmadım ama yeni jenerasyon bir şarkıcı olarak, arkamdan gelenlere bir yol açtım. Samimiyet, insanın dünyanın en büyük ödülüdür. Kendimle ilgili sahte cümleler kurup kendimi övmedim. Ne yaşadıysam, şarkılarımda onu anlattım. Basit bir dil anlatımım yoktur. Çünkü kaliteli bir dinleyicim var.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ