Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HT MAGAZİN / Ömür SABUNCUOĞLU

Özge Borak, başrolünü Engin Hepileri ile paylaştığı ‘Bana Adını Sor’ adlı filmde, yetimhanede birlikte büyüdüğü bir adama âşık olan ama hislerini açamayan bir kadını canlandırıyor. Borak “Aşk, nerede bulursan oradadır. Her şeyin içinde aşk olabilir” diyor.

Özge Borak, son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından biri. Şu sıralar sinema, tiyatro ve televizyonda başarıdan başarıya koşuyor. ‘Güldür Güldür Show’da güldürüyor, ‘Balım’ müzikalinde dans ettiriyor, yeni sinema filmi ‘Bana Adını Sor’daki rolüyle de izleyecileri ağlatıyor. Kendinden emin ve mağrur duruşunun yanı sıra neşeli halleri onu farklı kılıyor. İstanbul’da havanın buz gibi soğuk olduğu bir günde fotoğraf çekimimizi yaptık ama Özge’nin sıcacık sohbetiyle ısındık...

Başrolünü Engin Hepileri’yle paylaştığınız ‘Bana Adını Sor’ filmi vizyona girdi. Biraz konusundan bahseder misiniz?

Beraber yetimhanede büyümüş bir kız ve oğlan var. Kız aşçı, çocuk da piyanist olmuş. Kız çocuğa çok âşık ama çocuk onu arkadaşı ve kardeşi gibi görüyor. Başka bir kadın daha var. Sürprizlerle dolu ve duygusu çok yoğun bir aşk hikayesi.

Kız sevdiği adama aşkını bir türlü itiraf edemiyor yani.

Evet, söylemiyor ama arif olan anlar durumu var. Filmi çok anlatamıyorum çünkü sürprizi bozulsun istemiyorum. Sinemada filmi izleyenlerin, “Ben olsam ne yapardım?” sorusunu kendilerine soracakları bir konu var. Zaten yaşanmış ve gerçek bir hayat hikâyesi.

“Aşk mı, emek mi?” sorusu mu sorgulanacak?

Evet, sevgi ile emek iç içe geçiyor. İnsanların izledikten sonra, sinema salonundan çıkarkenki duygularını gerçekten merak ediyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ