Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? ATV'den Kuruluş Osman açıklaması geldi mi?

        Kuruluş Osman için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu konu alacak olan Kuruluş Osman'ın yayın tarihi diziseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

        KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Kuruluş Osman dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ancak henüz dizinin yayın günü ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Kuruluş Osman'ın ne zaman başlayacağı ile ilgili detaylar belli oldukça ayrıntılar haberlerimizde yer alacak.

        KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

        Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu da merak edilen bir diğer konu. Şimdilik sadece Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in olacağı kesin. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgilli çeşitli haberler çıksa da henüz resmi olarak kimsenin adı açıklanmadı.

        KURULUŞ OSMAN FRAGMANI

        REKLAM

        Kuruluş Osman dizisinin fragmanında, Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri "Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" yer alıyor.

        KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa