Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında Gebze'de 11 aileyi evinde ziyaret etti.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yavuz, Gebze ilçesinde şehit ailesi, engelli, yetim ve öksüz, ihtiyaç sahibi 11 haneye ziyarette bulundu.

        Vali Yavuz, Gebze'deki programı kapsamında ilk olarak şehit Fatih Duman'ın baba ocağına misafir oldu. Aile üyeleriyle sohbet eden Yavuz, "Vatan, bayrak ve millet sevdası uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir." ifadesini kullandı.

        Yavuz daha sonra ilçedeki 1 yaşlı, 2 engelli ve 7 ihtiyaç sahibi olmak üzere 10 aileyi daha evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.

        Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarıyla geçimini sağlayan aileleri dinleyen Vali Yavuz, yapılması gerekenler noktasında talimatlar verdi.

        Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları da selamlayan Yavuz, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa