Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kocaeli Haberleri

Başkan Toltar iftarda engelli vatandaşlarla buluştu

(Fotoğraflı)

Uğur Karaman

KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, düzenlenen iftar yemeğinde engelli vatandaşlarla birlikte oruç açtı. Kültür Salonu'nda düzenlenen iftara Başkan Toltar'ın yanı sıra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Engeliler Derneği Başkanı Samet Elden ve yönetimi, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı. Programda Dilovası Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşların hizmetinde olduklarını belirten Başkan Toltar, iftar yemeğinde engelli vatandaşlarla sohbet etti.

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmayı kendilerine görev belirlediklerini vurgulayan Başkan Toltar, "Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum hiçbir engelli kardeşimizi biz engelli olarak görmüyoruz. Engelli olmayan yurttaşlarımız gibi görüyoruz. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri daha mutlu ve huzurlu kılmak bizlerin görevi sayıyoruz. Gönlümüz ve yüreğimiz hep sizlerle birlikte. Sizler mutlu olduğunuz ölçüde biz de mutlu olacağız" dedi.

Başkan Toltar huzur, barış ve kardeşliğin öneminin altını çizerek, "Dilovası Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Ülkemiz çok zor süreçlerden geçiyor. Bu ortam içinde hepimizin görevi demokrasimize sahip çıkmak, Cumhuriyetimize sahip çıkmaktır. Sahip çıktığımız ölçüde huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içinde yaşayacağımıza inanıyoruz. Bu şartların ülkemizin her noktasında da gerçekleşmesini bekliyor ve diliyoruz. Böyle güzel bir akşamda bizlerle bir araya geldiniz bu akşam bu güzelliği paylaşıyor ve yaşıyoruz. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

(UK-GY-Y)

11.06.2017 12:45:37 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri