Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kocaeli Haberleri

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümü nedeniyle Gölcük Donanma Komutanlığı kapılarını vatandaşlara açtı. Gölcük Donanma Komutanlığını ziyaret eden vatandaşlar, gemileri gezme fırsatı buldu.

Gölcük Donanma Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünü vatandaşlarla kutladı. Zafer Bayramı sebebiyle düzenlenen etkinliklerde vatandaşlar, savaş gemilerini gezme fırsatı buldu. Etkinliğe katılan şehit aileleri ve gaziler, Donanma Komutanlığına bağlı TCG Fatih Fırkateyni’nde Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, gemi komutanları ve personeli ile birlikte yemek yedi.

Vatandaşlar, ziyarete açılan TCG Yarbay Kudret Güngör Lojistik Destek Gemisi ve TCG Fatih Fırkateyni'ni ziyaret etme fırsatı buldu. Gemiler hakkında yetkilerden bilgiler alan vatandaşlar, gemi personeli ve komutanları ile fotoğraf çektirdi.

Donanma Komutanlığının 30 Ağustos Zafer Bayramı ve TSK Günü etkinlikleri kapsamında kapılarını halka açmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, Türk Deniz Kuvvetlerinin ne kadar güçlü olduğunu yakından görme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri