Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Saner yaptığı yazılı açıklamada, 30-31 Ekim'de yapılacak yeni genel başkanın seçileceği UBP 22. Olağan Genel Kurultayında aday olmayacağını duyurdu.

Bir süredir kamuoyunu meşgul eden ve yargıya intikal eden olayların ardından kapsamlı açıklama yapma gereği duyduğunu kaydeden Saner, bir taraftan salgın koşullarında ülke sorunlarının aşılması için Başbakan olarak çaba gösterirken diğer taraftan UBP Genel Başkanlığı için kazanma şansı en yüksek aday konumuna geldiğini ifade etti.

"ENTRİKALARIN SORUMLUSU FAİZ SUCUOĞLU"

Saner şunları kaydetti:

"UBP Kurultayına yaklaşık 10 gün kala birileri kaybetme telaşı içerisinde beni bir komplo ile yarış dışı bırakmayı amaçlamıştır. Mahkemeye yansıyan ve basında yer alanlardan görülmektedir ki bana yapılan entrikalar Faiz Sucuoğlu (UBP Milletvekili) merkezlidir. Bu konuyu daha da açacağım ama her şeyden önce bilinmesini isterim ki tüm gücümle bu olay içerisinde yer alan herkese karşı hukuksal bir mücadele vermek için hazırım. Bu hukuk mücadelesini, siyasette entrika ile bir yerlere geleceğini sananlara ve ülkede gücü şantajla elde edeceğini düşünenlere karşı kazanmak benim toplumuma karşı bir görevimdir, borcumdur."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ