Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'de beyaz eşya tamirciliği yapan Osman Öztürk, hem iş yerinde hem de kickboks çalışarak savunma sporu yapıyor.

        22 yıldır Kaman İlçesinde beyaz eşya tamirciliği yapan yapan Osman Öztürk (37), 2006 yılından bu yana savunma sporu kıckboks çalışarak gönüllü eğitim kursları veriyor.

        Gönüllü olarak eğitim verdiği kursta 35 öğrencisi olduğunu söyleyen Öztürk, savunma sporları çalışarak öğrenci yetiştirdiğini söyledi.

        Öztürk açıklamasında, "Kaman Gençlik merkezinde 2006 yılında başladığım bu spora gönüllü olarak devam etmekteyim. Gençlik Merkezinde ilk önce taekwando sonra ise kickboks eğitimi vermeye başladım. Şuan da 35 öğrencimiz var. Kaman ilçesinde geleceğin gençlerini olacak sporcuları yetiştiriyoruz" dedi.

        Kaman'da beyaz eşya tamirciliği yapan Öztürk, gündüzleri iş yerinde çalıştığını akşamları ise öğrencilerini eğittini anlatarak milli takıma sporcu göndermek istediğini belirtti. Babalarının yanında eğitim alan kızları ise babalarınının çalışma gayreti ile sporu sevdiklerini söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa